kumpulan paribasa sunda jeung hartina

Kumpulan Contoh Pidato: Juli 2010

Kumpulan Contoh Pidato: Juli 2010Anda sekarang sudah bisa mendapatkan contoh pidato sunda yang Anda butuhkan dengan berbagai judul yang mungkin cocok untuk Anda karena Anda sekarang berada ...


RUMAH BACA BUKU SUNDA: PARIBASA SUNDA BCD

RUMAH BACA BUKU SUNDA: PARIBASA SUNDA BCDRUMAH BACA BUKU SUNDA JEUNG SAJABANA Yang dimaksud Rumah Baca pada dasarnya tempat yang menyediakan buku untuk dibaca para peminat tanpa dipungut bayaran ...


URANG SUNDA KAMARANA?

URANG SUNDA KAMARANA?GEREMBEL: Kumpulan tatangkalan nu rada rembet, tapi teu biasa dipake nyumput sasatoan GUPITAN: Jalan heureut (sarupa jalan satapak) antara dua lamping


Basa Sunda « Adejuve

Basa Sunda « AdejuveKUMPULAN BABASAN PARIBASA. Adab lanyap Jiga nu handap asor, daek ngahprmat ka batur, tapi boga hate luhur, tungtungna sok ngunghak jeung kurang ajar, temahna batur ...


Babasan jeung Paribasa | arsip kula

Babasan jeung Paribasa | arsip kulaBabasan jeung paribasa téh kaasup kana pakeman basa. Ari pekeman basa, nyaéta pok-pokan maneuh anu ngandung harti siloka, henteu sacéréwéléna. Éta omongan ...


Dongeng Bahasa Sunda - ESSENSI ILMU | Berbagi Ilmu ...

Dongeng Bahasa Sunda - ESSENSI ILMU | Berbagi Ilmu ...SAKADANG KUYA SILIHDURUK JEUNG MAUNG. DINA hiji poé Sakadang Kuya ulin ka sisi basisir. Manéhna cicing handapeun tangkal kalapa, katebak ku angin laut.


Dongeng legenda bahasa sunda sangkuriang ~ Sepengetahuanku

Dongeng legenda bahasa sunda sangkuriang ~ SepengetahuankuDongeng legenda bahasa sunda sangkuriang dan Sampurasun, Ka sugri para wargi kisunda & urang sunda, mangga nyanggakeun ringkesan guaran simkuring ngeunaan makna ...


Kumpulan Pribahasa (Babasan-Paribasa) Sunda « Kip's Bandung

Kumpulan Pribahasa (Babasan-Paribasa) Sunda « Kip's BandungGalehgeh gado darehdeh tapi henteu terus kana hate. Gancang pincang kulantaran digawena buru buru jeung kurang ati ati hasilna teh teu nyugemakeun.


Disclaimer: This page is taken from Bing.com and Thumbshots.org search results without modifying text search results, kawoel.com are not responsible for the content and external links provided in the search results page. By visiting this page, you agree to the disclaimer.

No posts found. Try a different search?

indosek,contoh pidato save our earth,foto anak hormat bendera merah putih,hormat bendera merah putih
Ok