kumpulan paribasa sunda jeung hartina

Kumpulan Pribahasa, Babasan, Paribasa Sunda Jeung Hartina ...

Kumpulan Pribahasa, Babasan, Paribasa Sunda Jeung Hartina ...Kumpulan Pribahasa, Babasan, Paribasa Sunda Jeung Hartina - Kota Kembang bandung, Siraman Rohani, Berita, Wisata Kuliner, Hotel dan Penginapan, aksara, bodor ...


URANG SUNDA KAMARANA?: Guguritan/pupuh

URANG SUNDA KAMARANA?: Guguritan/pupuhUrang Sunda mangrupakeun salah sahiji séké sélér nu ngeusi utamana bagian kulon pulo Jawa, populasi kadua panglobana di Indonésia. Luyu jeung ...


Dongeng Bahasa Sunda - ESSENSI ILMU | Berbagi Ilmu ...

Dongeng Bahasa Sunda - ESSENSI ILMU | Berbagi Ilmu ...SAKADANG KUYA SILIHDURUK JEUNG MAUNG. DINA hiji poé Sakadang Kuya ulin ka sisi basisir. Manéhna cicing handapeun tangkal kalapa, katebak ku angin laut.


URANG SUNDA KAMARANA?: KOLEKSI GUYONAN SUNDA-1

URANG SUNDA KAMARANA?: KOLEKSI GUYONAN SUNDA-1Sakilas cutatan rasa katineungna urang sunda di pangumbaraan anu hoyong ngamumule budaya karuhun ulah leungit dugi ka incu-buyut Jeung impian jadi inohong ...


ARTIKEL ACIL: kamus indonesia sunda

ARTIKEL ACIL: kamus indonesia sundaMohon bantuannya kepada yang peduli melestarikan Bahasa Sunda. Mari Belajar Bahasa Sunda bersama-sama. Hayu urang diajar Basa Sunda babarengan.


Bandung Kota Kembang - Blog Kota Bandung Jawa Barat Indonesia

Bandung Kota Kembang - Blog Kota Bandung Jawa Barat IndonesiaBandung Kota Kembang - Kota Kembang bandung, Siraman Rohani, Berita, Wisata Kuliner, Hotel dan Penginapan, aksara, bodor, Kesenian dan Kebudayaan sunda


Kuringmah Urang Sunda!

Kuringmah Urang Sunda!Ari diarah supana, kudu dipiara catangna. Hartina : Naon baé anu méré hasil ka urang kudu diurus bener-bener. Asa nyanghulu ka jarian. Hartina : Ngawula ka nu ...


Kumpulan peribahasa sunda dan artinya, Lengkap terbaru ...

Kumpulan peribahasa sunda dan artinya, Lengkap terbaru ...Kumpulan peribahasa sunda dan artinya, Lengkap terbaru 2014. Artikel ini meliputi tentang kumpulan peribahasa sunda dan artinya 2014, peribahasa sunda lucu ...


Disclaimer: This page is taken from Bing.com and Thumbshots.org search results without modifying text search results, kawoel.com are not responsible for the content and external links provided in the search results page. By visiting this page, you agree to the disclaimer.

No posts found. Try a different search?

Ok