kumpulan paribasa sunda jeung hartina

Babasan jeung Paribasa | arsip kula

Babasan jeung Paribasa | arsip kulaBabasan jeung paribasa téh kaasup kana pakeman basa. Ari pekeman basa, nyaéta pok-pokan maneuh anu ngandung harti siloka, henteu sacéréwéléna. Éta omongan ...


URANG SUNDA KAMARANA?

URANG SUNDA KAMARANA?GEREMBEL: Kumpulan tatangkalan nu rada rembet, tapi teu biasa dipake nyumput sasatoan GUPITAN: Jalan heureut (sarupa jalan satapak) antara dua lamping


Dongeng Bahasa Sunda - ESSENSI ILMU | Berbagi Ilmu ...

Dongeng Bahasa Sunda - ESSENSI ILMU | Berbagi Ilmu ...SAKADANG KUYA SILIHDURUK JEUNG MAUNG. DINA hiji poé Sakadang Kuya ulin ka sisi basisir. Manéhna cicing handapeun tangkal kalapa, katebak ku angin laut.


Kumpulan Pribahasa, Babasan, Paribasa Sunda Jeung Hartina ...

Kumpulan Pribahasa, Babasan, Paribasa Sunda Jeung Hartina ...Kumpulan Pribahasa, Babasan, Paribasa Sunda Jeung Hartina - Kota Kembang bandung, Siraman Rohani, Berita, Wisata Kuliner, Hotel dan Penginapan, aksara, bodor ...


ARTIKEL ACIL: kamus indonesia sunda

ARTIKEL ACIL: kamus indonesia sundaMohon bantuannya kepada yang peduli melestarikan Bahasa Sunda. Mari Belajar Bahasa Sunda bersama-sama. Hayu urang diajar Basa Sunda babarengan.


Kumpulan Pribahasa (Babasan-Paribasa) Sunda « Kip's Bandung

Kumpulan Pribahasa (Babasan-Paribasa) Sunda « Kip's BandungGalehgeh gado darehdeh tapi henteu terus kana hate. Gancang pincang kulantaran digawena buru buru jeung kurang ati ati hasilna teh teu nyugemakeun.


Kuringmah Urang Sunda!

Kuringmah Urang Sunda!Wayang Golek adalah suatu seni pertunjukan wayang yang terbuat dari boneka kayu, yang terutama sangat populer di wilayah Tanah Pasunda...


Disclaimer: This page is taken from Bing.com and Thumbshots.org search results without modifying text search results, kawoel.com are not responsible for the content and external links provided in the search results page. By visiting this page, you agree to the disclaimer.

No posts found. Try a different search?

Ok