kumpulan paribasa sunda jeung hartina

URANG SUNDA KAMARANA?: Guguritan/pupuh

URANG SUNDA KAMARANA?: Guguritan/pupuhKecap gurit asal tina basa Sangsekerta grath anu hartina nyusun karangan, dina basa Sunda aya istilah ngagurit atawa ngadangding, ari hartina sarua bae ...


URANG SUNDA KAMARANA?: SASAKALA GUNUNG TANGKUBAN PERAHU

URANG SUNDA KAMARANA?: SASAKALA GUNUNG TANGKUBAN PERAHUUrang Sunda mangrupakeun salah sahiji séké sélér nu ngeusi utamana bagian kulon pulo Jawa, populasi kadua panglobana di Indonésia. Luyu jeung ...


Kumpulan Pribahasa, Babasan, Paribasa Sunda Jeung Hartina ...

Kumpulan Pribahasa, Babasan, Paribasa Sunda Jeung Hartina ...Kumpulan Pribahasa, Babasan, Paribasa Sunda Jeung Hartina - Kota Kembang bandung, Siraman Rohani, Berita, Wisata Kuliner, Hotel dan Penginapan, aksara, bodor ...


a-research.upi.edu

a-research.upi.edu... febby nurriyanti","tindak tutur basa sunda : ... pada topik alat ... taopik","korÉlasi antara pangaweruh jeung kamampuhmakÉna undak usuk basa sunda ...


Kuringmah Urang Sunda!

Kuringmah Urang Sunda!Wayang Golek adalah suatu seni pertunjukan wayang yang terbuat dari boneka kayu, yang terutama sangat populer di wilayah Tanah Pasunda...


Indeks Judul : OPAC USU Library - Universitas Sumatera Utara

Indeks Judul : OPAC USU Library - Universitas Sumatera UtaraOPAC USU Library. The Library Catalog, covers the whole holdings of the university library systems including the main library and its branches.


Katalog Online Dengan Senayan | Myu Blog

Katalog Online Dengan Senayan | Myu BlogProses pembuatan katalog online ini yaitu dengan menggunakan web hosting di dikti.net serta software open sources untuk database perpustakaan yaitu Senayan.


Bandung Kota Kembang - Blog Kota Bandung Jawa Barat Indonesia

Bandung Kota Kembang - Blog Kota Bandung Jawa Barat IndonesiaBandung Kota Kembang - Kota Kembang bandung, Siraman Rohani, Berita, Wisata Kuliner, Hotel dan Penginapan, aksara, bodor, Kesenian dan Kebudayaan sunda


Disclaimer: This page is taken from Bing.com and Thumbshots.org search results without modifying text search results, kawoel.com are not responsible for the content and external links provided in the search results page. By visiting this page, you agree to the disclaimer.

No posts found. Try a different search?

Ok